60 Års Bursdag Hilsen – 53 Fantastiske Hilsener

60-års-hilsen

Gratulerer med 60 års dagen
En samling korte og søte gratulasjonsmeldinger til 60 -årsdagen for venner og familie for å ønske dem alt det beste for å nå denne milepælbursdagen!

Ønsker deg en god og sunn 60 -årsdag!

Mange gratulerer med 60 -årsdagen din! Vi håper du får en fantastisk dag.

De varmeste ønsker for en veldig glad 60 -årsdag! Gratulerer!

Gratulerer med 60 -årsdagen! Ønsker deg en fantastisk dag og et godt år å være seksti.

Livets milepæler skal ikke telles, de skal feires. Gratulerer med 60 -årsdagen!

Er du 60 år gammel? Du er 6 perfekte 10 -er! Gratulerer med dagen.

Gratulerer med 60 -årsdagen! Ønsker deg en virkelig fantastisk dag.

Gratulerer med 60 -årsdagen. Ønsker deg mange gode avkastninger i årene som kommer.

Hvis det blir bedre med alderen, nærmer du deg fantastisk! Gratulerer med 60 -årsdagen.

Gratulerer så mye med sekstiårsdagen! Ha en flott dag!

Alder er strengt tatt et sinn om materie. Hvis du ikke har noe imot det, spiller det ingen rolle! Ønsker deg en lykkelig og bekymringsløs 60 -årsdag.

Å bli gammel er obligatorisk; oppvekst er valgfritt! Gratulerer med 60-årsdagen til min herlige unge i sinnet!

Ja, du har levd utrolige seks tiår. Måtte de neste seks være like utrolige. Gratulerer med 60 -årsdagen!

Gratulerer med 60 -årsdagen. Selv om kroppen din kan bevise at du tar feil av og til, er du fortsatt så ung som du føler deg. Du må føle deg bra!

60 er kanskje ikke de nye 40 eller 50, som alle sier, men du omdefinerer 60, noe som gjør det helt ditt eget. Gratulerer med 60 -årsdagen!

60 er et stort tall. Det er antall år du har velsignet denne verden med din tilstedeværelse, vennlighet, humor og kjærlighet.

Gratulerer med 60 -årsdagen! For 60 år siden var du en baby. Som 60 -åring er du rett og slett babylicious.

Å fylle 60 år har ikke bremset deg en bit. Du er fortsatt like god som du noen gang har vært. Gratulerer med 60 -årsdagen.

Når jeg blir 60, håper jeg at jeg er like glad, sunn og vellykket som deg. Gratulerer med 60 -årsdagen.

Gratulerer med 60 -årsdagen. Håper du fortsetter å leve livet fullt ut – ved godt humør, god helse og gode tider.

Å fylle 60 år kan legge til rynker i ansiktet ditt, mørke ringer under øynene og kilo til magen, men det vil aldri fjerne ditt vakre livssyn (og det er uansett det som teller). Gratulerer med 60 -årsdagen.

Verdens største forskere har prøvd å finne ut hemmeligheten bak evig ungdom, men har alltid kommet til kort. Men det har du ikke, bare ved å være deg selv. Glad 60.

Du har et unikt vakkert livssyn som virkelig er inspirerende. Ikke slutte å tro på mirakler. Gratulerer med 60 -årsdagen.

Du kan se ut og handle på din alder, men husk alltid at en glad person på 60 år har det mye bedre, sunnere og klokere enn en trist sekk på 30. Gratulerer med 60 -årsdagen.

Gratulerer med 60 -årsdagen. Ønsker deg en fantastisk bursdag og gratulerer med å være seksti.

Sender deg de beste ønsker på 60 -årsdagen din. Måtte dine barn og barnebarn alltid bli kjent med hvor fantastisk en person du er. Et flott familiemedlem og en god venn.

Gratulerer med 60 -årsdagen pappa! Bare for å fortelle deg at jeg elsker deg veldig. Du er den eneste personen som gjorde meg til det jeg er nå.

Gratulerer med 60 -årsdagen, mamma. Takk for at du gjorde så mye for oss i alle år og for at du var en fantastisk mamma.

Gratulerer med 60 -årsdagen til kjærligheten i livet mitt. Måtte du alltid være glad og sunn.

Takk for at du tok godt vare på meg i alle år. Jo mer jeg ser deg, jo mer faller jeg for deg. Gratulerer med 60 -årsdagen.

Nå er du 60, så slutte å oppføre deg som en 20-åring. Gratulerer med 60 -årsdagen til deg.

Ikke vær trist om du er 60 år. Tror du bare er nærmere rabatten på eldre statsborgerskap.

Gratulerer med 60 -årsdagen, det å ønske bursdagen din blir like fantastisk som en person du er. Ha en fin dag!

Gratulerer så mye med 60 -årsdagen din. Måtte Gud velsigne deg og gi alt ditt hjerte ønsker.

Din 60 -årsdag er en stor milepæl for deg. Dette er tiden hvor du kan nyte alt ditt øyeblikk og bli kjent med hvilket fantastisk liv du hadde.

Å komme på 60 -årsdagen betyr ikke at du begynner å bli gammel. Du blir heller klokere mot barnebarna dine. Sørg for å huske disse eventyrene. Gratulerer med 60 -årsdagen.

Dette er virkelig en dag å ta vare på og huske. Måtte den være full av kjærlighet, glede og lykke! Gratulerer med dagen!

Etter 60 år har du mange års visdom. Må du alltid være et forbilde og veileder for andre. Jeg ønsker deg en gratulerer med 60 -årsdagen!

Det er ingen dag som denne og kommer aldri til å bli det. Måtte du nyte den sammen med de som betyr noe i livet ditt. Jeg ønsker deg en minneverdig dag og et godt nytt år i livet ditt. Gratulerer med 60 -årsdagen!

Jeg er glad for deg, og feirer 60 -årsdagen din, og likevel ser du ut som om du er i tjueårene. Ha en fantastisk 60 -årsdag!

Måtte du fortsette å være klokere hver dag som går, og må din gode oppførsel sees i arbeidet ditt. Gratulerer med 60 -årsdagen!

På din 60 -årsdag må du være omgitt av menneskene du setter stor pris på og elsker deg. Jeg ønsker deg en minneverdig dag.

I dag er dagen vi feirer bursdagen til noen spesielle i livet vårt. Måtte alle drømmene dine gå i oppfyllelse. Gratulerer med 60 -årsdagen!

Sender deg ønsker om en flott dag fylt med velsignelser, latter og glede. Gratulerer med 60 -årsdagen til en vakker sjel!

Du er en så inspirerende sjel, og jeg er takknemlig for å ha deg i livet mitt. Gratulerer med 60 -årsdagen!

Når du fyller 60 år, må bursdagen din bli velsignet og fylt med glede. Gratulerer med 60 -årsdagen!

Det er et must for en å bli gammel, men valgfritt å vokse opp. Jeg ønsker deg en gratulerer med 60 -årsdagen!

Til noen spesielle, på din 60 -årsdag … Måtte alle dine ønsker og villeste drømmer gå i oppfyllelse i dag. Du gjør hver dag herlig og fortjener det aller beste.

I dag og alltid, må dagen din bli fylt med latter og kjærlighet. Gratulerer med 60 -årsdagen til personen som sprer solskinn i alle rom.

Gratulerer med 60 -årsdagen … det beste er ennå! Måtte dagen din bli fylt med godt humør, gode venner og deilig kake.

Pop champagnen. Blåse ut lysene. Lev det opp … du fortjener det! Gratulerer med 60 -årsdagen til festens liv.

Noen ganger legger Gud en spesiell person i våre liv. En person som viser oss betydningen av vennskap, kjærlighet og medfølelse. Jeg er så velsignet over å kjenne deg. Gratulerer med 60 -årsdagen.

Leave a Reply